hastskotarlivet.blogg.se

Här får ni följa mig, som hästskötare hos proffstränaren Claes Svensson, genom vardagen som innehåller allt från tävling till hur det fungerar i vardagen samt så får ni följa mig och mina ponnytravare som jag har tillsammans med min syster och hennes dotter! :)

Guess what?

Kategori: Vardagen

Gissa vad jag har gjort idag? Jo, städat. Tvättat rent och skrubbat vattenkopporna samt krubborna i mitt stall plus skrivit klart fodertavlorna i stallet. Tvättat rent selar som jag lånade i måndags när mina hästar gick snabbjobb plus mina huvudlag, och även hjälpt arbetskamraterna. Det var förmiddagens syssla det, på eftermiddagen så friserade jag alla mina hästar, borstade samt kollade/bytte brodd på alla mina stjärnor. 
 
Ser fram emot morgondagen då alla mina stjärnor ska lufta på sig. Santana och Fiona går det sista inför Mantorp på måndag, jag ser verkligen fram emot måndag, hoppas känslan jag har stämmer. Hästarna är i alla fall pigga, glada och busiga. Jag hoppas på bra prestationer, även om det är Santanas årsdebut och att det var länge sedan han startade.
 
På fredag åker jag hem till Mantorp. Dags för en ponny helg och guv, vad jag längtar. Nu var det evigheters sedan jag var hemma och skötte om våra små stjärnor. Ponnysäsongen närmar sig och närmast stundar mätning av två utav våra tre. Båda de två är stora så vi hoppas verkligen inte att de har växt över, vilket de inte borde ha gjort då båda två varit så jämna och fina hela tiden under deras livstid. Vi kommer vara nervösa tills den stunden är kommen då mätstickan ställs mot de. Vill samtidigt ha ett besked så att vi kan börja ladda på riktigt inför säsongen 2014!
 
Höres imorgon, kram Carro :)
Kommentera inlägget här: